Mr Cendol

Assalammualaikum...

Sebelum memulakan entri, izin saya bermukadimah dulu..eceh...

Nak mintak terlebih dahulu kepada sesiapa yang akan terliur atau kelaparan selepas melihat gambar-gambar rajah di bawah ini nanti..

Saya tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang bunyian di perut anda...hehehe

Senarai menu untk mentekedarah

Asam Laksa (RM 7.00) 
**tapi hari yang saya makan tu ada diskaun...50% okey..jadinya harganya RM 3.50..untung maaa......

Rojak (RM 6.50)

Cendol Biasa  (RM 4.00)

Ha...yang bestnya boleh letak gula merah itu sendiri..Letak la berapa banyak yang korang suka...jangan sampai kena kencing manis sudah.....

Saya suka!saya suka!suka cendol dia la....hihi....Sedap...
Asam laksa pulak kategori "okey"....
Rojak pulak kategori sedap...

okey..saya yang update ini entri, saya yang macam lapar pulak..
okeyla..nak pegi melantak nasi lemak masakan ibu saya...eceh...

tata titi tutu 
sekian
wasalam

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

20 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Mrs Lurve berkata...

tertarik dgn rojak tue!!

Mia Liana berkata...

uikkk sedapnyaaaa...

Fiza Rahman berkata...

Siap ada diskaun tu. Saya masih pantang makan laksa...huhuhu...

hazwan hairy berkata...

cendol dia nmpk sgt menyelerakan!haha..jum mkn sesama..opss!!

aQu Mad berkata...

ya Allah sedapnyer :) lom rasa lagi dah tau sedap heheh.. lapar ! haha

QasehnyaRania berkata...

as-salam myra:D

ciksu suka mkn cendol mak buat aje..
hihi

nampak mcm best je ni ;D
laksa tu..hihi

Mia Kassim berkata...

wahhh terliurnya tengok laksa tu...lama tak makan laksa....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rojak ngan cendol tu akak nakkkkkkkkkkk

Papa Mifz berkata...

den terliur dengan cendol tuh jer...yummy...

Mrs Velentine berkata...

sedpnya tue cendol

shazrina berkata...

alamak dah terliur laaa plak ..ermm rase nak gi carik cendol lak petang ni ...mira ni kan??? eeeiiii :D

ejulz berkata...

terliur tgk cendol ni.. hehe

Kesuma Angsana berkata...

terliur sudah dik!

ayut berkata...

wah...50% mmg kyg perot la dgn sng ati yer..ihihihi

ieda berkata...

mak aihh cendol dia dik !
terangkat tgk ! ;)

noor liyana berkata...

cendol tu nampak sedap jer..nak cendol tu :)

boni kacak berkata...

saya sangat-sangat terliur dengan laksa tu.wah..terbaiklah...

Sis ieja berkata...

huwargh blog ni pun tayang makanan, cepat datang blog sis, ada makanan jugak haha

MaMa Rey berkata...

terliur tengok..
tengok rojak tu sedap

Myra Jay berkata...

Wowww!! terliur dan tertarik :D

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia