Teringin kasut but itu _ Dr Martens

Assalammualaikum...

Tiba-tiba terminat pula nak pakai kasut but..

Apa mimpi? apa buang tebiat kah saya ini?

Selalu tak pernahnya nak pakai kasut..Ada kasut pun jadi tukun je dalam almari...Sebab pilihan utama kaki, haruslah selipar jamban....hihihi...Tak kiralah shoping ke, pergi pasar ker, pergi keje pun, itu lah yang disarungnya...Pergi dating jer tak, pasal tau nanti konfirm kena bambu....hahaha *owh..tolong jangan kata saya hipokrit*...

Sebab apa minat selipar?Sebab dia best..haruslah kan..senang sarung, senang tanggal, selesa, owh...ia memang best la.. (puji kemain)...

Sejak umur meningkat naik nih , (tapi still muda lagila *ayat perasan*) memang terasa nak tukar sikit penampilan tu....Nak jadi macam Neelofa...eh..eh...bukan cuma nak nampak kemas sikit...tak lah kusut misai, eh...eh..kusut masai...hohoho

Saya sudah mula mengumpul koleksi kasut yang bersarung..tidak lagi yang digelar 'kasut selipar'.....

Ada peningkatan kan di situ....Semoga berjaya untuk saya....

Kemudian, minat kepada kasut semakin bercambah dari hari ke hari..eceh...sehingga suatu hari terlihat instagram Puan Scha Alyahya...

Wah....cantiknya dress up beliau dengan but itu...owh...jatuh cinta lagi sekali.......dengan kasut...

**gambar daripada instagram Scha**

hohoho....cantik wooo!!!

Ke mata saya jer yang beranggapan sebegitu??

Jadi, tiba-tiba terberangan mau pakai itu but...

Jadi, sebelum pakai haruslah beli dulu..Betul ke tidak??

Takkan nak pinjam Scha punya pulak...walaupun saya adik beliau *perasan betul*

Punyalah selidik nak tau spesies mana but nih, rupanya brand Dr Martens....*Kalau saya tidak salah la yer*




**rembat dari Facebook Dr Martens**

Ada rasa macam nak berkawat tak??
Adeh..teringat pulak zaman-zaman berpanas sampai berhitam berlegam ketika gigih berkawat untuk Kadet Remaja Sekolah *sekarang dah tak remaja lagi..hoho..sedih*

Hoho...cantik...terpikat..
Tapi, harga dia agak memberangsangkan jugak...
hihi..RM 400++ cenggitu.....*kebanyakan kasut dia la*

Beli online kat Zalora ada..tapi macam tak banyak pilihan jer..hoho

eh..eh...macam ya ya je nak beli...hihihi

**agak-agak kalau saya pakai but, ada tak cumil macam pussy ni?hihihi


Ada sapa-sapa nak belanja? *muka tak malu macam nak kena bantai dengan penyapu*

mesej sedar diri : macam tak sesuai je saya mau pakai ini but..hihi

tata titi tutu
sekian
wasalam

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

16 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Mia Kassim berkata...

memang cantik untuk yang uda remaja hehe tapi kalau saya yang pakai memang tak sesuai langsung....

Aireyn Ashra ツ berkata...

Alaaa cantiknya kasut tu saya pun minat nak pakai tapi mk ayh kata saya tak sesuai sngt . Hoho sedihh

aQu Mad berkata...

artis pakai papepun memang cantik hehe..

Mrs Lurve berkata...

ok, xpandai pakai style2 mcm nie

Zie berkata...

alahai cantik.. moda2 lehlah pakai, ni beranak pinak... ada hati ker nak pakai? hehehe

Mrs Velentine berkata...

cantik tp mv x minat..hehe

boni kacak berkata...

harga sampai rm400?? wah..mahalnya.hehehe

hazwan hairy berkata...

perghh klo pakai ni stylo lah..try lah! hidup kena konfident..haha...

p/s: lma buka instagram :-(

Bui Junaidi berkata...

MAK AIII,RM400?BAIK BELI EMAS,BUAT PELABURAN MS DEPAN..HIKSSSS

fieda berkata...

mmg ctk2..

Kesuma Angsana berkata...

amboi minat juga ke

QasehnyaRania berkata...

cer try la mira.kalau sesuai sambar la satu..

ciksu tak minat ghasa mcm taks sesuai la ngn ciksu.

#a`aa mira sedap santan sawit tu.try la beli utk mak mira.pasti suka.

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

ada juga warna pink. wahhhh... suka

ayut berkata...

last gmbar pussy tu klakar plak fikir...cantik je but ni.. :)

cujen berkata...

i just bought mine :)
kasut dr martens ni mmg cun..especially pakai ngan jegging or skinny

Rain berkata...

salam, saya pun ada jual...sepasang RM250, ada type utk lady gak, kaler pink, merah, baby blue...blh tgk facebook saya facebook/thrutherain whatsapp 0139883639

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia