Ayam Penyet Ria _ Sungei Wang

Assalammualaikum

Lapar..lapar...

Lama tak cerita pasal makan kat sini...kan..kan....

Eh..yeke?

Okey..abaikan..dah ke belum ke..saya nak review pasal makanan kat sini..eceh....

Restoran yang terletak di tingkat bawah shopping mall Sungei Wang Plaza ni kira first time la kami jejaki..Sebelum nih, kalau pergi dok melantak Mcd, KFC dan Pak Hailam....Kali nih, nekad nak makan nasi ayam penyet yang dipenyetkan...

menu-menu yang hado....


wajah kebulur

borang order..tak perlu susah-susah nak sebut sampai tergeliat lidah..


sahabat-sahabat yang teruja nak makan ayam penyet yang  tak tau lagi sejauh mana kepenyetan ayam tersebut

Milo Dinosaur (RM 4.00)
huuuuuuu....ingatkan ada dinosaur dalam dia..atau pun dapat mainan dinosaur percuma..rupanya ada serbuk milo kat dalam....

Soda Gembira. (RM 3.50)
Bandung + Soda = Gembira
owh..sangat gembira tatkala meminumnya..selepas meminumnya tersengih-sengih saya di sepanjang hari

 Ayam Penyet (RM 9.50) + Nasi Kosong  (RM 1.50) = RM11.00

pendapat pendapatan : "Erm..sedap...saya suka..lebih-lebih lagi Soda Gembira itu..hahaha"....

See u soon uollssss

Tata Titi Tutu
Sekian 
Wasalam....


♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

18 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

Phat berkata...

entry ni buat phat lapo

fieda berkata...

terliur plk tgk milo dinasour tu..

fieda berkata...

klik2 u mobile

shazrina berkata...

pernah makan ayam penyet kat tpt lain, bukan kat ayam penyet ria ni .. :) tapi nampak berselera lak dengan air tu ..huhu Mira, nak cikit :D ..

Papa Mifz berkata...

dah lama tak pergi Sungai Wang Plaza...dulu zaman bujang selalu gak berjalan ke situ...

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures berkata...

wajah kebulur pun cantik lagi :)

aaa sedapnya ayam penyettttt!!!

Aziela berkata...

Bila nak makan ayam penyet, selalu tak dapat sambutan. Nak makan sorang2, macam tak best pula..

Mrs Velentine berkata...

wah sedap ni..biasa MV makan ayam penyet kat alam mesra.,.sedap Rm6.00 hehehe

Kesuma Angsana berkata...

mmmmmmmmmmmmmmmmg sedap tuu!

hazwan hairy berkata...

knp entry ni?dh tgh lapaq gila ni..kja lak byk..haha...kebulur gak :-(

aQu Mad berkata...

adeh.. mad terus lapar lepas baca entri ni..

QasehnyaRania berkata...

as-salam mira ;)

buat cik su nak kena cari ni. sebb ciksu suka mkn nasi ay penyet masa kaat jaybee dulu. bayangkan time lunch je teruih pecut pergi cari nasi ayam penyet..

nea lopah berkata...

teruja tengok milo dinasaur tu...cedapnye!
salam perknalan..sudi datang blog saya: http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

seribupilihan berkata...

dahsyat nyer nama2 minuman dia..ape2 pun sedapkan(^_^)

puteri kasih berkata...

tetiba lapar dah ni..hehe

boni kacak berkata...

wah...mahal jugak ye harga dia.. tapi mesti sedap tu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

adoi lapor tetiba

ayut berkata...

klu mkn apa pon sdap tgk yer..huhuhu :)

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia