Sale!!Sale!!Sale!!

Assalammualaikum...

Berita baik..berita baik!!

Jualan murah!!Jualan murah!!

♪♫ Jualan hebat parkson♪♫  ... *ulang sebanyak 3 kali*


Click for larger view.
Yang pentig ada Member Card... *saya takde..hihi*

Bukan saja Parkson..tapi juga................



Tenok ni *opsss..bukan nama binatang tapi konon pelat*

Click for larger view.

**Semua store kecuali KLIA & Malaysia Timur



Click for larger view.



Click for larger view.

Click for larger view.

Click for larger view.

Click for larger view.

Click for larger view.


Eleh..eleh..buat-buat tak tengok pulak iklan-iklan ni..
Takut la tuuu!!
Takut meroyan nak pergi sana kan..kan...kan  *ini macam cakap untuk diri sendiri jer*

Oleh itu, marilah kita menghabiskan duit....yihaaa
http://matcuoi.com



http://matcuoi.comHahahahahahaha



See u soon uolss..
Tata titi tutu
Sekian
Wasalam

♪♫ KESUDIAN KAMU MEMBACE ENTRI BESE-BESE JE NIH AMAT SHAYE HARGAI DAN HARAP KAMU SUDI MEMBACA LAGI YER ♪♫ (^_^)

12 yang suke sengih tapi tak banyak songeh:

PUNK GOES POP berkata...

fuhhh jauh la..sabah ada tak ni haha

Tips Hilangkan Perut Buncit | Tips Cantikkan Perut | Senaman Untuk Perut Yang Cantik Klik Sini !

Azham Vsvc berkata...

banyaknya sales kat sini hehe! agaknya tukang promote dapat komisen tak? hehehehe

aizu's life berkata...

hadoiii.. takot la nk belek sangat iklan2 nih.. iman i x bp nk kuat nih...
tp dlm pd xnk belek, ati ni cam 'tersangkut' kat beryl's & pesta buku tuh..
p/s: mira, nk wit.. nk bli cekelat.. hihi

shazrina berkata...

dah masuk tahun baru ni, memasing nak habiskan stok, nak masukkan stok baru ...tu ler banyak sale sane sini ....aku pon jadi juling dah tak tau nak tengok mane ...hoiyooooo ..

Kesuma Angsana berkata...

aduhai pening melayan sale2 ni

kay_are berkata...

banyaknye sale.. memang rambang mata tengok tapi kne simpan duit sebab ade target lain.. =P

hazwan hairy berkata...

dh xpikir dh ada sale ka x skrg...nk simpan duit...hahahah

Nursaila Norman berkata...

bhy tgk iklan tu lama2..kang ada jugak yg terrsinggah wpun xperlu..hehehe!

Fiza Rahman berkata...

Tu dia. Sale sana sini. Sediakan duit jer lah ☺☺

ieda immi berkata...

alangkahh bestnya kalau gaji banyak ! ... ecehhhhhh ;))

noor liyana berkata...

waa, pergi shopping dia..shopping sakan nampak..mesti best kan..banyak barang nanti beli..lebih2 lagi time sale camnie kan..:-)nie mesti duit gaji dah masuk nie..lepas ni boleh belanja kita pulak kan..hehe...ape2 pon save skit duit tu buat waktu kecemasan..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ada duit semua jadi hahaha

Copyright@Hakcipta Terpelihara...sume entri adalah milik Mira Adzlia